Estrenes MEDIA

El documental amb suport MEDIA ‘Of fathers and sons’, DocsBarcelona del Mes de novembre

31/10/2018

El documental ‘Of fathers and sons‘, que compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA, s’estrenarà el dimecres 7 de novembre als Cinemes Girona de Barcelona i es podrà continuar veient durant tot el mes a la xarxa de sales del DocsBarcelona del Mes

El documental ‘Of fathers and sons s’estrenarà el dimecres 7 de novembre als Cinemes Girona de Barcelona i es podrà continuar veient durant tot el mes a la xarxa de sales del DocsBarcelona del Mes. Consulteu des del següent enllaç els horaris i indrets de les projeccions. 

Of fathers and sonsha passat per múltiples festivals, entre els quals destaquen:  

Sinopsi

El director de Return to Homs torna a la seva terra per viure dos anys amb la família d’Abu Osama, membre del grup Al-Nusra, la branca d’Al-Qaeda a Síria. Allà serà testimoni de com els seus fills són entrenats, des de ben petits, per convertir-se en soldats de la jihad. Descobrim des de dins què significa créixer amb un pare que creu profundament en una societat que viu sota les lleis de la xaria.

Els seus dos fills, Osama i Ayman, adoren i admiren el seu pare i obeeixen les seves paraules, però mentre Osama sembla seguir el camí de la jihad, Ayman vol tornar a l’escola. Abu Osama, tot i ser un especialista en bombes i mines, també és un pare encantador.

Després de guanyar el Gran Premi del Jurat a Sundance, Talal Derki ens sedueix amb una història que, a través del dia a dia dels dos nens, ens permet comprendre la complexitat i la tragèdia del conflicte que viu Síria actualment. Un viatge personal dins d’un país devastat.

Des del 2014, El Documental del Mes ha esdevingut la prolongació del DocsBarcelona fora dels dies i les sales del festival: durant tot l’any, per tot l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia i per al màxim de públic possible.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/Dq0tUBtWoAE4LN6.jpg

COMPARTIR