Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Hammarskjöld, Lucha por la paz’

26/04/2024

La cinquena estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama biogràfic de suspens Hammarskjöld (‘Hammarskjöld’, Lucha por la paz), de Per Fly.

Una coproducció entre Suècia, Noruega i Dinamarca, basada en les darreres setmanes de l’exsecretari general de l’ONU Dag Hammarskjöld. Es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam 2024.

Sinopsi

El 1961, a Dag Hammarskjöld li queda un any com a Secretari General de les Nacions Unides abans de poder retirar-se a Österlen i la seva anhelada llibertat. La Guerra Freda està al seu apogeu i el seu epicentre és la recentment formada República Democràtica del Congo. Dag Hammarskjöld assumeix la tasca de negociar la pau al país liderant les tropes de l’ONU en la primera operació bèl·lica. Alhora, la vida de Hammarskjöld fa un tomb quan un vell amic apareix inesperadament a Nova York. Hammarskjöld s’adona que s’ha perdut una part important de la seva vida i que potser és massa tard. Això llança a una batalla entre el seu sentit del deure amb les Nacions Unides i una veritable amistat.

Hammarskjöld (‘Hammarskjöld’, Lucha por la paz) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 26 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/HammarskjoldPoster.jpg

COMPARTIR