Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Alma Mater’ (‘Insyriated’)

13/04/2018

Alma Mater (Insyriated), de Philippe Van Leeuw, s’estrena avui divendres 13 d’abril i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Selectiva i a Agents de Vendes.

Alma Mater (Insyriated), guanyadora de dos premis al Festival de Berlín, evita reflexions polítiques per centrar-se en els aspectes humans d’aquells que, sense pretendre-ho, es veuen atrapats enmig del conflicte. Hiam Abbas lidera un repartiment format majoritàriament per actors d’origen sirià en què també participen Diamand Bou Abboud, Juliette Navis i el debutant Mohsen Abbas, entre d’altres.

Sinopsi

Oum Yazan és una mare de tres fills que resisteix, amb el que queda de la seva família, a casa d’una ciutat assetjada de Síria. La seva llar també s’ha convertit en un refugi segur per a una parella de veïns i el seu nadó. Junts, dubten sobre si fugir o quedar-se, mentre s’aferren a la rutina per protegir-se d’un horror que espera a l’altra banda de la porta, on els continus bombardejos, els franctiradors i els saquejadors despietats fan que cada dia sigui una qüestió de vida o mort.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/alma-mater.jpg

COMPARTIR