Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Basado en hechos reales’ (‘Based on a True Story’ / D’après une histoire vraie)

01/06/2018

Basado en hechos reales’ (‘Based on a True Story’ / D’après une histoire vraie) s’estrena avui divendres 1 de juny i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica. 

L’oscaritzat Roman Polanski torna després de 4 anys de silenci amb  ‘Basado en hechos reales’ (‘Based on a True Story’ / D’après une histoire vraie), una adaptació, pràcticament al peu de la lletra, de la novel·la homònima en què l’escriptora Delphine de Vigan narrava, en forma de relat de suspens, el bloqueig creatiu que va patir després de la seva novel·la més personal i reeixida. El film està protagonitzat per Eva Green  y Emmanuelle Seigner.

Sinopsi

Després d’aconseguir l’èxit amb la seva última novel·la, on comptava aspectes molt personals de la seva vida, Delphine és una escriptora buida emocional i creativament, paralitzada davant la idea de seure a iniciar un nou llibre. Aleshores coneix Elle, una jove encantadora i intel·ligent que sembla comprendre-la perfectament i que de seguida esdevé la seva confident. Poc a poc, Elle, les intencions de la qual són un misteri, començarà a prendre les regnes tant de la nova obra de Delphine com de la seva vida. 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster1_fr_big_4.jpg

COMPARTIR