Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Call Me By Your Name’

26/01/2018

Call Me By Your Name s’estrena avui divendres 26 de gener i ha obtingut l’ajut d’Europa Creativa MEDIA a Agents de Vendes. 

La pel·lícula, protagonitzada per Armie Hammer i Timothée Chalamet, és candidata als Oscars a millor pel·lícula, a millor guió adaptat (James Ivory), a millor actor (Timothée Chalamet) i a millor cançó original (‘Mystery of Love’), música i lletra de Sufjan Stevens.

El film (Itàlia, França, Estats Units i Brasil) va obtenir a Europa ajut MEDIA a agents de vendes internacionals i ha rebut també múltiples nominacions als Globus d’Or i als Premis Bafta 2018.

Sinopsi

És l’estiu de 1983 al nord d’Itàlia i Elio Perlman (Timothée Chamalet), un noi ítalo-americà precoç de 17 anys, passa els dies a la casa familiar del s. XVII transcribint i tocant música clàssica, llegint i flirtejant amb la seva amiga Marzia (Esther Garrel).

Elio té una estreta relació amb el seu pare (Michael Stuhlbarg), un il·lustre professor especialitzat en cultura grecorromana, i la seva mare, Annella (Amira Casar), una traductora, i entre tots dos li han dotat d’una àmplia cultura en un entorn ple d’encants naturals. Tot i que la sofisticació i do intel·lectual d’Elio podria suggerir que és un adult fet i dret, encara té certa innocència i temes en els quals desenvolupar-se, especialment en els del cor.

Un dia, Oliver (Armie Hammer), un captivador investigador nord-americà que treballa en el seu doctorat, arriba per ajudar el pare d’Elio com a becari durant l’estiu. Enmig del brillant esplendor d’aquest marc, Elio i Oliver descobriran l’embriagadora bellesa de l’ànim sexual durant un estiu que canviarà les seves vides per sempre.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster01_en_big.jpg

COMPARTIR