Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Curiosa’

13/12/2019

Curiosa‘ s’estrena divendres 13 de desembre i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica

Noémie Merlant (‘Retrato de una mujer en llamas’) encapçala el repartiment juntament amb Niels Schneider (‘Un pueblo y su rey’), Camélia Jordana (‘Una razón brillante’) i Benjamin Lavernhe (‘C’est la vie’), entre altres.

Sinopsi

París 1895. Pierre Louÿs és un dandi parisenc i poeta a la vora de la fama. Pierre i el seu amic Henri De Régnier estan bojament enamorats de Marie d’Heredia, la descarada filla del seu mentor. Malgrat els seus sentiments per Pierre, Marie finalment es casa amb Henri, que té una millor situació. Molt ferit, Pierre se’n va a Algèria, on coneix Zohra, una noia local fascinant amb la qual comparteix una relació tumultuosa i una passió per la fotografia eròtica.
Un any després, Marie encara té sentiments febles pel seu espòs i Pierre torna a París amb Zohra. Tan aviat com Marie escolta les notícies, s’afanya a veure Pierre i confessa que es va mantenir per a ell. Comencen ràpidament una aventura i comença un joc de gat i ratolí entre molts jugadors, ple de desig, gelosia i fotografia. Construiran el seu jo futur en transgredir els codis establerts, fins on arribaran?

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_54.jpg

COMPARTIR