Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Custodia compartida’ (‘Jusqu’à la Garde’)

20/04/2018

Custodia compartida (Jusqu’à la Garde) s’estrena avui divendres 20 d’abril i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Selectiva. 

De producció francesa, Custodia compartida (Jusqu’à la Garde) és un nou drama social sobre la violència de gènere en el qual veiem un home disposat a tot per tal de tornar amb la dona que l’ha deixat pel seu comportament agressiu. Legrand expressa la complexitat d’una separació amb fills pel mig en un context de violència de gènere. 

El film està protagonitzat per Léa Drucker, Denis Ménochet i els debutants Thomas Gioria i Mathilde Auneveux, entre altres.

Sinopsi

Myriam ha decidit deixar Antoine i sol·licitar el divorci per escapar del seu comportament violent. Quan demana la custòdia dels seus fills per protegir-los de la ira del seu marit, el jutge del cas decideix concedir-la compartida entre tots dos cònjuges, la qual cosa crearà un conflicte de difícil solució. Conscient que és víctima d’un pare gelós i possessiu i que ha de protegir la seva mare, el petit Julien viurà una situació límit i farà tot el que estigui al seu abast perquè no passi el pitjor.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_7.jpg

COMPARTIR