Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘¡Déjate llevar!’ (‘Lasciati Andare’)

02/02/2018

¡Déjate llevar! s’estrena avui divendres 2 de febrer i ha obtingut ajut d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica. 

Francesco Amato dirigeix aquesta comèdia protagonitzada pel xoc de personalitats entre Toni Servillo, un psicoanalista al qual el metge recomana una dieta sana i esport, i Verónica Echegui, una entrenadora personal que cultiva més el cos que la ment. 

¡Déjate llevar! és l’últim llargmetratge de Francesco Amato (Cosimo e Nicole) i la guanyadora dels Globus d’Or italians a la millor comèdia de 2017.

Sinopsi

El Dr. Elia Venezia és un rígid psicoanalista que porta una vida tranquil·la i predictible després de separar-se de la seva exdona. Un dia és alertat pel seu metge i es veu obligat a canviar la seva dieta i practicar exercici diari. El rumb de la seva vida canviarà dràsticament quan conegui a Clàudia, una jovial entrenadora personal més preocupada pel culte al cos que al de la ment. Junts experimentaran una sèrie de contratemps absurds a Roma, que faran que Elia es replantegi la seva existència. 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_2.jpg

COMPARTIR