Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Dragonkeeper: Guardiana de dragones’

19/04/2024

La cinquena estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la cinta d’animació infantil Dragonkeeper: Guardiana de dragones, de Jianping Li i Salvador Simó.

Una coproducció entre Espanya i Xina, seleccionada a la Secció Oficial del Festival de Màlaga, i basada en la primera de les sis novel·les de la popular i multipremiada saga literària homònima de Carole Wilkinson.

Sinopsi

Temps foscos a l’antic imperi xinès. Els dragons, antany amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. En una llunyana fortalesa, una noia ajuda l’últim drac viu a escapar del seu captiveri i s’uneix a ell en una trepidant aventura per recuperar el seu tresor més preat: l’últim ou de drac, robat per un malvat bruixot que desitja el poder que a ell resideix per assolir la immortalitat. Perseguida pels exèrcits de l’Emperador, aquesta estranya parella s’embarca en un viatge apassionant a través de la Xina, en què tots dos aprendran a créixer junts i a confiar l’un en l’altre per derrotar els seus enemics i garantir la supervivència del llinatge dels dracs.

Dragonkeeper: Guardiana de dragones s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Single Project).

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/poster_es_big-1.jpg

COMPARTIR