Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Duelles’ (‘Instinto Maternal’)

28/06/2019

Duelles’ (‘Instinto Maternal’) s’estrena al nostre país divendres 28 de juny de 2019 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al desenvolupament de continguts. 

La pel·lícula, una coproducció entre Bèlgica i França, adapta lliurement la novel·la de l’escriptora belga Bàrbara Abel. 

Sinopsi

Alice i Céline són dues amigues que tenen una relació especial. Viuen amb les seves famílies en els suburbis de Brussel·les dels 60, en dues idèntiques cases adossades de classe mitjana. Han transmès el seu vincle als seus fills de vuit anys, Théo i Maxime, que han crescut junts i són com germans. Els seus marits també comparteixen una complicitat similar, i les dues famílies pràcticament viuen com si fossin una de sola. Però un dia, arriba la tragèdia quan Maxime mor en un accident que Alice presencia però no pot evitar. Céline acusa Alice de no ser capaç de salvar el seu fill, i la seva actitud canvia per complet. La seva relació, abans tan perfecta, comença a enfonsar-se, i Alice té por que la seva amiga tracti de venjar-se.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_es_big_15.jpg

COMPARTIR