Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El consentimiento’

19/04/2024

La tercera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama biogràfic Le Consentement (‘El consentimiento‘), de Vanessa Filho.

Una coproducció entre França i Bèlgica, basada en la novel·la homònima de Vanessa Springora. Protagonitzada per Kim Higelin, Jean-Paul Rouve, Laetitia Casta, Elodie Bouchez i Jean Chevalier.

Kim Higelin va ser guardonada al Black Nights Film Festival com a millor actriu per la seva interpretació a la pel·lícula.

Sinopsi

París, 1985. Vanessa té 13 anys quan coneix Gabriel Matzneff, un home molt intel·ligent i manipulador, reconegut escriptor de 50 anys, que sedueix la noia. L’adolescent es converteix en l’amant i la musa d’un home celebrat pel món cultural i polític. Tot perdent-se en la relació, gradualment comença a adonar-se de com de destructiva i anormal és la situació, fins que finalment veu Gabriel Matzneff com el depredador que realment és. Vanessa ara té un llarg viatge per alliberar-se de la seva influència i guarir-se del seu patiment.

Le Consentement (‘El consentimiento‘) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_26177.jpg

COMPARTIR