Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El hombre que mató a Don Quijote’

01/06/2018

El hombre que mató a Don Quijote‘ s’estrena avui divendres 1 de juny i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica i als Agents de Vendes. 

Un dels últims grans projectes maleïts, que va començar el seu desenvolupament fa 30 anys i va patir desastres de tot tipus (riuades, rodatge cancel·lat als 6 dies d’iniciar-se, malaltia dels seus protagonistes, etc.). El hombre que mató a Don Quijote‘ és una adaptació més que lliure de l’arxiconegut text; el film captura l’essència de la novel·la, i reformula els seus passatges més emblemàtics en un context actual, on la ficció i la realitat es barregen i les justes o els combats contra gegants conviuen amb la corrupció en els negocis i el món de la publicitat.

Sinopsi

Fa anys, Toby era un idealista estudiant de cinema que va filmar un remake del Quixot en un petit poble espanyol. Convertit en un cínic director d’anuncis, Toby torna a Espanya i decideix visitar aquell indret. Allà presencia els terribles efectes que va produir el rodatge, sobretot en el seu actor protagonista, ara un ancià dement que es creu realment El cavaller de la trista figura. Aquest prendrà a Toby com a escuder i, junts, viuran una gran aventura on es confon realitat i ficció.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_en_big_3.jpg

COMPARTIR