Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El Pacto’

28/01/2022

Pagten (El Pacto) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 28 de gener de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica.

Una pel·lícula sobre la relació d’amistat que van mantenir Karen Blixen, autora de la novel·la ‘Memòries d’Àfrica’, i el poeta Thorkild Bjørnvig. Una història de perfecció, obsessió i desig, basada en la història real del jove escriptor.

Sinopsi

Finals dels anys quaranta. L’escriptora Karen Blixen, de 63 anys, és al cim de l’èxit i sembla que és la propera a guanyar el Premi Nobel de Literatura. Després de deixar enrere la seva renúncia a la famosa granja a l’Àfrica per tornar a la seva Dinamarca natal i havent perdut l’amor de la seva vida, Karen s’ha reinventat a si mateixa com una sensació literària. Ella continua sent un geni aïllat. No obstant això, la seva vida trontollarà el dia que coneix un talentós poeta de 30 anys. Karen li promet l’estrellat literari si ell a canvi l’obeeix incondicionalment, fins i tot a costa de perdre-ho tot a la seva vida.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/El_pacto_Poster.jpg

COMPARTIR