Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El sueño de la sultana’

17/11/2023

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama d’animació El sueño de la sultana (Sultana’s dream), d’Isabel Herguera.

Una coproducció entre Espanya, Alemanya, Itàlia i Portugal, guardonada al Festival de San Sebastián, seleccionada a la Seminci i a L’Alternativa i nominada als Premis Forqué

Sinopsi

Inés és una jove donostiarra incapaç de somiar i una mica perduda que descobreix accidentalment el llibre ‘El somni de la sultana’, on es descriu el País de les dones, un lloc on les dones són totes científiques i tenen el poder, mentre que els homes estan tancats a casa, limitats per la seva ignorància. Fascinada per aquest clàssic de la literatura utòpica feminista, i per la seva autora, l’escriptora i activista musulmana Begum Rokeya Hossain, Inés s’embarca en un viatge iniciàtic a través de l’Índia a la recerca de les traces de l’autora i del País de les Dones.

El sueño de la sultana (Sultana’s dream) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 17 de novembre de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingut (Single Project). 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_25675.jpg

COMPARTIR