Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El último verano’

24/05/2024

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama de suspens francès L’été dernier (‘El último verano’), de Catherine Breillat.

Es tracta d’un remake de la pel·lícula danesa ‘Reina de corazones‘, de May el-Toukhy, que també comptava amb suport MEDIA a la distribució.

Seleccionada a la Secció Oficial del Festival Cannes i a la Secció Oficial dels festivals de Gijón i Sevilla, ‘El último verano‘ es va poder veure també a la secció Focus del Festival D’A, dedicada a Catherine Breillat.

La pel·lícula ha estat nominada a 4 Premis César, que inclouen Millor Direcció, Millor Actriu (Léa Drucker), Millor Guió Adaptat i Millor Actor Revelació (Samuel Kircher). 

Sinopsi

Anne, una advocada brillant que viu amb el seu marit Pierre i les seves filles, entaula gradualment una relació apassionada amb Theo, el fill de Pierre d’un matrimoni anterior, posant en perill la seva carrera i la seva vida familiar.

L’été dernier (‘El último verano’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 24 de maig de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució (Films on the Move).

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/ElUltimoVeranoPoster.jpg

COMPARTIR