Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El viaje de sus vidas’ (‘The Leisure Seeker’)

23/03/2018

El viaje de nuestras vidas (The Leisure Seeker) s’estrena avui divendres 23 de març i compta amb el suport de MEDIA a la Distribució Automàtica. 

És la primera pel·lícula que l’italià Paolo Virzi roda als Estats Units i en la qual explora el gènere de road movie americana, a la qual afegeix el seu toc personal de poesia irònica i compassiva. El film va competir als Festivals de Venècia i de San Sebastian i està protagonitzat per Helen Mirren, que va ser nominada als Globus d’Or per aquesta comèdia dramàtica, i per Donald Sutherland, als quals acompanyen Janel Moloney i Kirsty Mitchell, entre d’altres.

Sinopsi

Un matrimoni d’avançada edat se’n va de viatge per Estats Units, tot fugint de les cures asfixiants dels seus metges i fills. John està perdent la memòria, però és eixerit i tenaç, mentre que Ella és fràgil però enginyosa. Des de Boston fins a Key West, la parella recorrerà una Amèrica que no reconeixen a bord de la seva vella autocaravana. El viatge els farà compartir bons i mals moments, alhora que els tornarà la seva passió per la vida i els portarà a replantejar-se com es veuen l’un a l’altre.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster01_en_big_1.jpg

COMPARTIR