Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Ennio: El Maestro’

13/05/2022

Ennio: The Maestro (‘Ennio: El Maestro‘) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 13 de maig de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

El film, que celebra la vida i el llegat del compositor italià Ennio Morricone, mort el 6 de juliol de 2020, va ser seleccionat al Festival de Venècia 2021. 

Sinopsi

Retrat d’Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més estimats pel públic, dues vegades guanyador de l’Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta el Mestre mitjançant una llarga entrevista realitzada per Tornatore, testimonis d’artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer i Pat Metheny, música i material de fitxer. El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l’origen a la vida real d’algunes de les seves intuïcions musicals.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/EnnioElMaestroPoster.jpg

COMPARTIR