Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Gunda’

28/05/2021

Gunda s’estrena a les nostres sales divendres 28 de maig de 2021 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. 

Una coproducció entre Noruega i els Estats Units, que es va estrenar a la Berlinale i s’ha pogut veure també a la darrera edició del DocsBarcelona

Sinopsi

Gunda és la protagonista d’aquest tríptic documental en blanc i negre. Té cura dels seus fills, els acompanya en els seus descobriments i després es pren un petit respir per recarregar les energies. S’acosta curiosa a la càmera. Sap quin serà el seu destí? Què deu estar pensant? Què pensa de nosaltres? Gunda és una dels centenars de milions de porcs que habiten al planeta juntament amb mil milions de caps de bestiar, representades en aquest documental a través de dues vaques, i més de 20 mil milions de pollastres. Estiguin jugant al fang, sacsejant-se les mosques o buscant cucs, tots ells són herois. I en aquesta obra, l’assagista Víctor Kossakovsky es mostra inflexible: després de veure-la, consumir carn simplement no és possible.

Des d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya vam tenir l’oportunitat d’entrevistar-ne el director, Viktor Kossakovsky, al seu pas per la 24a edició del DocsBarcelona. Podeu veure’n el vídeo a continuació:

 

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_69.jpg

COMPARTIR