Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Jean-François i el sentit de la vida’

05/07/2018

Jean-François i el sentit de la vida s’estrena demà divendres 6 de juliol i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. 

La pel·lícula, produïda per A Contraluz Films en coproducció amb Surprise Alley (França) i amb el suport al desenvolupament d’Europa Creativa MEDIA, es va poder veure a la secció Talents de la darrera edició del D’A Film Festival Barcelona

Sinopsi

El Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a París a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l’estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_6_.jpg

COMPARTIR