Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La chica que sanaba’

19/04/2024

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama Holly (‘La chica que sanaba’), de Fien Troch.

Una coproducció entre Bèlgica, Països Baixos, Luxemburg i França, que va tenir la seva estrena mundial a la Secció Oficial del Festival de Venècia 2023 i pocs mesos després es va poder veure a la Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema de Gijón. El film també va participar al Festival de Chicago, al Festival Oostende, al Festival de les Arcs i al Festival de Geneva.

Sinopsi

Una nena de 15 anys anomenada Holly truca a la seva escola per dir que aquell dia es queda a casa. Poc després, es produeix un incendi a l’escola on moren diversos alumnes. La comunitat està commoguda per la tragèdia i s’uneix per suportar-ho. Anna, una professora intrigada per Holly i la seva estranya premonició, la convida a unir-se al grup de voluntariat que dirigeix. La presència de Holly sembla portar pau mental, calidesa i esperança. Però aviat, la gent comença a pressionar Holly i reclamar la seva energia catàrtica, exigint cada cop més de la jove.

Holly (‘La chica que sanaba’) s’estrena a les nostres sales divendres 19 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/LaChicaQueSanabaPoster.jpg

COMPARTIR