Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La increíble historia de la pera gigante’

23/11/2018

 ‘La increíble historia de la pera gigante‘ arriba a les nostres pantalles divendres 23 de novembre i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament i a la Distribució Automàtica. 

El film va tenir la seva première internacional en la passada edició del Festival de Berlín, i va ser guardonat amb el Premi Europa Junior al Festival de Sevilla 2018. 

Sinopsi

L’elefant Sebastià i la seva millor amiga, Micho, viuen en un agradable i pintoresc poblet costaner, Villasol. Tothom viu feliç fins que, un dia, el seu estimat alcade JB desapareix! Una tarda, Micho pesca una ampolla amb un missatge de JB, on els explica que ha naufragat a l’illa Misteriosa i els prega que vagin a per ell. Dins de l’ampolla troben també una petita llavor que, de la nit al dia, es converteix en una pera gegant! Amb la pera construiran un vaixell en el qual salparan Sebastià, Micho i el seu camarada el Professor Glucosa. Així comença aquesta aventura amb pirates perillosos, un drac marí i uns fantasmes molt peculiars.

Hauran de ser valents, però res aturarà als dos amics: estan decidits a trobar l’Illa Misteriosa i tornar a casa amb JB.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_es_big_9.jpg

COMPARTIR