Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La quimera’

19/04/2024

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama La chimera (‘La quimera‘), d’Alice Rohrwacher.

Una coproducció entre Itàlia, Suïssa i França, que va competir al Festival de Cannes; doblement guardonada al Festival de Chigago (Hugo de Plata a la millor fotografia i Hugo de Plata al Millor Repartiment); premiada a la Seminci de Valladolid amb l’Espiga de Plata a la Millor Pel·lícula, i al Festival de Sao Paulo amb el Premi del Públic.

La pel·lícula, que també es va poder veure a L’Alternativa i al D’A Film Festival, va rebre el Premi a la Millor Direcció Artística dels Premis del Cinema Europeu (EFA).

Sinopsi

Tots tenim una quimera, una cosa que volem fer, tenir, però que mai no trobem. Per a la banda de tombaroli, els lladres d’antigues tombes i de jaciments arqueològics, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Per Arthur, la Quimera s’assembla a Benjamina, la dona a qui va perdre. Per tal de trobar-la, Arthur s’enfrontarà a allò invisible, indagarà per tot arreu, penetrarà a la terra – decidit a trobar la porta que porta al Més enllà que parlen els mites. En el seu agosarat recorregut entre vius i morts, boscos i ciutats, festes i soledats, els destins dels personatges es creuen, tots a la recerca de la seva Quimera.

La chimera (‘La quimera‘), d’Alice Rohrwacher s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/LaQuimeraPoster.jpg

COMPARTIR