Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La Singla’

10/11/2023

L’estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el documental La Singla, de Paloma Zapata.

Una coproducció amb Alemanya seleccionada a múltiples festivals nacionals i internacionals, entre els quals figuren els de MálagaSan SebastiánTessalònica, In-Edit i DocsBarcelona, on va ser doblement guardonada (Menció especial del Jurat Panorama i Premi Docs del Públic – Moritz).

Sinopsi

Quan Antònia Singla pujava a l’escenari ho feia sense escoltar la música. Nascuda sorda al si d’una família romaní dels suburbis de Barcelona, La Singla va aconseguir la fama internacional als 17 anys, captivant el públic amb les seves actuacions sorprenentment apassionades. La pel·lícula de Paloma Zapata entrellaça el passat i el present, combinant imatges d’arxiu amb música i so apassionats. A través d’una fascinant exploració de la dansa com a expressió, el moviment com a experiment, i la performance com a ràbia, aquest treball celebra i preserva el llegat d’una de les millors bailaores de flamenc de tots els temps.

La Singla s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 10 de novembre de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_25857.jpg

COMPARTIR