Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Le jeune Karl Marx (El joven karl Marx)’

18/01/2018

Le jeune Karl Marx s’estrena avui divendres 19 de gener de 2018 i ha obtingut l’ajut al desenvolupament i a la distribució automàtica.

Aquesta coproducció entre França, Alemanya i Bèlgica, va ser seleccionada a la secció Berlinale Special del Festival de Berlín 2017. 

Sinopsi

Un passeig per la vida d’un jove Karl Marx en exili constant per defensar un ideari. Amb ell, la seva dona, Jenny, que serà el pilar sobre el qual se sustenta la seva trajectòria; una dona revolucionària, moderna i amb un gran esperit crític, sense la qual res no hagués estat possible.  

A l’edat de 26 anys, Karl Marx, un periodista alemany compromès amb la realitat social del moment, emprèn el viatge que el portarà a la publicació, l’any 1848, del Manifest Comunista. 

A París coneixerà Friedrich Engels, la peça que li falta al puzzle per completar la seva nova visió del món. Amdós, entre la censura i les redades policials, les revoltes i les commocions polítiques, presidiran el naixement del moviment obrer, que fins aleshores havia estat majoritàriament improvisat i desorganitzat.  

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/HTFile.jpg

COMPARTIR