Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Lean on Pete’

18/05/2018

Lean on Pete s’estrena avui divendres 18 de maig i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament, a la Distribució Selectiva i a la Distribució Automàtica. 

Basada en la novel·la homònima de Willy Vlautin, ‘Lean on Pete‘ és una història sobre l’amor, la solitud i la família narrada a través de la connexió entre un adolescent i un cavall de carreres molt especial.

Sinopsi

Charlie Thompson és un adolescent de 15 anys que, abandonat a la seva sort després de la defunció del seu pare, s’embarca en un perillós viatge per l’oest dels Estats Units a la recerca de la seva tia, de la qual no té notícies des de fa temps. En aquesta aventura l’acompanyarà el seu millor amic Lean on Pete, un cavall de carreres que ha robat per evitar que el sacrifiquin. Durant l’angoixant trajecte, Charlie descobrirà el sentit de la vida i intentarà trobar un lloc al qual poder anomenar llar.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/MV5BYTVhZjJiNzgtMDE3MC00MTlkLTg3MTMtNTUxZmZkODk2NDllXkEyXkFqcGdeQXVyMTQ3Njg3MQ_._V1_SY1000_CR0_0_714_1000_AL_.jpg

COMPARTIR