Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Los Bando’

28/06/2019

Los Bando s’estrena al nostre país divendres 28 de juny i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament i als Agents de Vendes. 

El film, una coproducció entre Noruega i Suècia, es va estrenar internacionalment al Festival de Berlín 2018, a la secció Generation Kplus.

Sinopsi

Els amics Grim i Aksel tenen un grup de rock anomenat Els Ban en què Grim toca la bateria i Aksel canta i toca la guitarra. Desafortunadament, la veu d’Aksel no és gaire bona, és terrible, però Grim encara no ha tingut el valor de dir-ho. Tots dos han somiat sempre en participar al Campionat Noruec de Rock i, en ser acceptats, Grim es proposa explicar-li a Aksel la veritat sobre la seva veu. Però en dir-ho hi ha una confusió, així que Aksel entén que el que cal és un baixista i organitzen una audició, a la qual només es presenta Thilda, una nena de nou anys que toca el violoncel. Així que Aksel, Grim, Thilda i Martin, un talent local que els portarà en autocaravana al campionat, emprenen un esbojarrat viatge per carretera que es convertirà en una cursa a contrarellotge per arribar a temps a l’esdeveniment de les seves vides.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_es_big_3_.jpg

COMPARTIR