Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Los indeseables’

19/06/2024

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama francès ‘Bâtiment 5 (‘Les Indésirables‘ / ‘Los indeseables‘), de Ladj Ly.

Estrenada al Festival de Toronto i guardonada a San Sebastián amb el Premi Agenda 2030 del Govern Basc, la segona pel·lícula de Ladj Ly se centra en el problema de l’habitatge i la corrupció política, i proposa una nova revolució del poble.

Sinopsi

Haby viu amb la família en un bloc d’apartaments deteriorat. Després de la mort sobtada de l’alcalde de la ciutat, Pierre, un metge idealista, pren el comandament. Està decidit a continuar tant sí com no amb el projecte de rehabilitació del barri, que consisteix a demolir l’edifici de Haby. Quan la jove i la seva família descobreixen el pla de Pierre, lluiten per tots els mitjans per impedir-ho i aconseguir aturar la desmesurada ambició del nou alcalde.

Los indeseables‘ s’estrena a les nostres sales de cinema dimecres 19 de juny de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució (Films on the Move)

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/Los-indeseables.jpg

COMPARTIR