Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: Loving Vincent

12/01/2018

Loving Vincent s’estrena avui divendres 12 de gener de 2018 i ha obtingut l’ajut al desenvolupament i a la distribució automàtica.

Aquesta coproducció entre Regne Unit i Polònia es va poder veure a la passada edició dels Festival de Cinema de SitgesBFI London Film Festival 2017Shanghai Film Festival AwardEl film ha estat també el guanyador dels European Film Awards (EFA) 2017 com a millor pel·lícula d’animació, i està nominat a millor pel·lícula d’animació en els Golden Globe Awards 2018 i els BAFTA Awards 2018Loving Vincent també ha aconseguit 10 premis de públic en diferents festivals arreu del món.

Sinopsi

França, estiu de 1891. El jove Armand rep una carta del seu pare, el carter Joseph Roulin, per lliurar-la en mà a París al germà del seu amic Vincent Van Gogh. Però a París no hi ha rastre de Theo, del que expliquen que va morir poc temps després que el seu germà Vincent es tragués la vida.

Així comença ‘Loving Vincent’, la primera pel·lícula realitzada a l’oli de la història del cinema. A través de més de 65.000 fotogrames animats, pintats a mà per artistes d’arreu del món, la pel·lícula dona vida als quadres de Van Gogh, tot recorrent la misteriosa vida del pintor a través de les cartes que, amb freqüència, escrivia al seu germà petit Theo.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster1_en_big.jpg

COMPARTIR