Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Marguerite Duras, París 1944’ (‘La Douleur’)

08/06/2018

Marguerite Duras. París 1944′ (‘La Douleur’) s’estrena avui divendres 8 de juny i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica. 

Mélanie Thierry protagonitza aquest drama, una coproducció entre França, Suïssa i Bèlgica, que narra, a mode de biòpic, la història real de Marguerite Duras, immortalitzada en les seves memòries, sobre les angoixants setmanes que va passar fins a conèixer què havia estat del seu marit, enviat a un camp de concentració nazi per col·laborar amb la Resistència francesa.

Sinopsi

Dos vells quaderns en una caixa oblidada fan recordar a Marguerite Duras els anys a la França ocupada pels nazis, on ella i el seu marit Robert col·laboraven amb la Resistència. Quan Robert va ser deportat per la Gestapo, Marguerite va passar per tot tipus de perills per aconseguir que tornés, i quan la guerra va acabar i els presoners van tornar, aquesta dona va viure una insuportable i aguda espera, que contrastava amb l’alegria dels carrers parisencs, que celebraven l’alliberament.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster01_fr_big_3.jpg

COMPARTIR