Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Maria Montessori’

02/05/2024

El drama biogràfic amb suport d’Europa Creativa MEDIALa nouvelle femme‘ (‘Maria Montessori‘), de Léa Todorov, es va estrenar a les nostres sales de cinema dimecres 1 de maig de 2024.

Una coproducció entre França i Itàlia, sobre la biografia de María Montessori, la dona que va revolucionar el món de l’educació amb el seu innovador mètode pedagògic. La pel·lícula es va estrenar a la darrera edició del Bcn Film Fest.

Sinopsi

París, any 1900. Lili d’Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacitat i la manté allunyada per protegir la seva carrera i reputació. Però el dia que es veu obligada a tenir-ne cura, Lili decideix marxar a Roma per començar una nova vida. Allí coneix Maria Montessori, una doctora que està desenvolupant un revolucionari mètode educatiu per treballar amb els anomenats nens deficients i que anys després es converteix en una de les pedagogies més ben valorades a tot el món: el Mètode Montessori.

Maria Montessori es va estrenar a les nostres sales de cinema dimecres 1 de maig de 2024 i compta amb suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/poster_es_big-2.jpg

COMPARTIR