Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Mayday Club’

05/04/2024

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la comèdia Northern Comfort (‘Mayday Club’), de Hafsteinn Gunnar Sigurðsson.

Una coproducció entre Islàndia, Regne Unit i Alemanya, protagonitzada per Timothy Spall, Lydia Leonard, Ella Rumpf, Rob Delaney, Emun Elliott, Gina Bramhill, Sverrir Gudnason i Björn Hlynur Haraldsson.

Sinopsi

Un veterà de les forces especials, una tensa promotora immobiliària, una influencer amb mig milió de seguidors i un acabat creador digital són enviats a un curs especial per fer front a la seva por de volar. El repte principal del curs inclou participar en un vol que va des de Londres a Islàndia, però que acabarà sent una terrible experiència. Perduts en aquell remot país, congelats i terroritzats, entre tots han de trobar la manera d’enfrontar-se a les pors i treballar junts per desplegar les ales… i volar.

Northern Comfort (‘Mayday Club’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 5 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/MaydayclubPoster.jpg

COMPARTIR