Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Mediterráneo’

30/09/2021

Mediterráneo s’estrena als nostres cinemes el divendres 1 d’octubre de 2021 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals (Single Project).

Notícia relacionada: El film MEDIA ‘Mediterráneo’, preseleccionat als Oscars 2022.

Una coproducció entre Espanya i Grècia que es va poder veure a la darrera edició del Festival de San Sebastián i que ha estat preseleccionada per representar Espanya a la 94a edició dels Premis Oscar de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood

Sinopsi

Octubre 2015. Dos socorristes, Òscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar-hi descobreixen una realitat corprenedora: milers de persones arrisquen la vida cada dia tot creuant el mar en embarcacions precàries i fugint de conflictes armats. I ningú exerceix tasques de rescat. Juntament amb l’Esther (Anna Castillo), en Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una tasca i donar suport als milers de persones que ho necessiten. Per tots ells aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides. Mediterrani és una lluita per sobreviure al mar, un medi moltes vegades hostil on cada vida compta.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/AF_cartel_Mediterraneo_cines_online_2_.jpg

COMPARTIR