Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Mon chien Stupide’ (‘Buenos principios’)

15/11/2019

Mon chien Stupide (‘Buenos principios’) s’estrena divendres 15 de novembre i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica

Es tracta d’una coproducció entre França i Bèlgica, protagonitzada pel mateix director, Yvan Attal, i la seva dona a la vida real, Charlotte Gainsbourg.

Sinopsi

Henri és un escriptor de mitjana edat en crisi. I qui són les persones responsables dels seus fracassos, la seva abstinència sexual i el seu dolor d’esquena? La seva esposa i els seus quatre fills. Just en el moment crític en què està fent un balanç de la seva vida, de totes les dones que mai tornarà a tenir, i de tots els cotxes que mai no conduirà… un gos de metre i mig, mal educat i massa entusiasta decideix instal·lar-se a casa seva. Tot i els intents de tota la seva família per fer-lo fora, i que l’amor incondicional de la seva dona comenci a flaquejar, aquest gos al qual decideixen anomenar “Estúpid” es converteix en el nou millor amic d’Henri i l’ajudarà a entendre que en l’adaptació al canvi està la seva veritable felicitat.

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_es_big_23.jpg

COMPARTIR