Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Ninjababy’

10/06/2022

Ninjababy s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 10 de juny i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

El film, guardonat amb el Premi a la Millor Comèdia Europea 2021 dels European Film Awards, va rebre una Menció Especial a la Berlinale 2021 (a la Secció Generation 14Plus) i el Premi Europa Jove a la Millor Direcció del Llargmetratge Europeu del Festival de Gijón 2021. També va resultar guardonada a la darrera edició del D’A Film Festival, amb el Premi del Públic.

Sinopsi

Als 23 anys la vida de Rakel canvia quan s’assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar un nadó? Rakel s’ha d’enfrontar a aquesta pregunta abans del que s’esperava, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, i per això no hi ha opció d’avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense aferraments, no té cap interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/NinjaBabyPoster.jpg

COMPARTIR