Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Para Chiara’

01/04/2022

A Chiara‘ (‘Para Chiara‘) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 1 d’abril de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica. 

Una coproducció entre Itàlia i França guardonada a la Quinzaine des Réalisateurs del Festival de Cannes 2021 amb el Label Europa Cinemas. El film també va ser premiat al Festival de Sevilla 2021 amb el Premi al Millor Director (Jonas Carpignano) i amb una Menció Especial a l’elenc de la pel·lícula, format per Nina Fumo, Swami Rotolo, Carmela Fumo i Claudio Rotolo.

Sinopsi

La família Guerrasio i els seus amics es reuneixen per celebrar el divuitè aniversari de la filla gran de Claudio i Carmela. Hi ha una sana rivalitat entre l’homenatjada i la seva germana Chiara, de 16 anys, mentre competeixen a la pista de ball. És una ocasió feliç i la família està unida i en plena forma. Però tot canvia l’endemà, quan Claudi desapareix. A més, Chiara comença a investigar: a mesura que s’acosta a la veritat, es veu obligada a decidir quin tipus de futur vol per a ella.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/C_24550.jpg

COMPARTIR