Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Rabbit School. Los guardianes del huevo de oro’

13/04/2018

Rabbit School. Los guardianes del huevo de oro s’estrena a les nostres pantalles avui divendres 13 d’abril i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament i a la Distribució Automàtica. 

Ute von Münchow-Pohl adapta a la gran pantalla un conte clàssic alemany que ha enlluernat a generacions de nens amb les seves il·lustracions i cançons, que relataven un hipotètic dia a dia a l’escola on els conills es formen per portar els ous de Pasqua a les cases dels nens. La pel·lícula es va poder veure a la secció Generation K plus del Festival de Berlín 2017.

Sinopsi

Max és un entremaliat conill de ciutat que acaba atrapat en una escola de conills de Pasqua amb mètodes bastant antiquats. A poc a poc, Max comença a gaudir dels divertits costums del lloc, i al costat de la misteriosa Madame Hermione i l’adorable Emmy, descobrirà qui és el seu veritable família i a controlar l’art secret de la màgia dels conills de Pasqua. El farà servir, al costat dels seus companys, per protegir el preuat ou d’or que vol robar una astuta família de guineus.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_es_big_1_.jpg

COMPARTIR