Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: Revolting Rhymes

26/01/2018

 Revolting Rhymes s’estrena avui divendres 26 de gener i ha obtingut l’ajut d’Europa Creativa MEDIA a la Difusió per Televisió i a la Distribució Automàtica. 

Es tracta de l’adaptació a la gran pantalla del bestseller de Roald Dahl, Revolting Rhymes. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts arreu del món, per donar-los la volta i introduir girs enginyosos, sorpresius i, sobretot, actuals.

Es va poder veure a la darrera edició del Festival de Cinema Europeu de Sevilla i també va ser guardonada amb el BAFTA Children’s Award 2017

Sinopsi

Per celebrar el que hagués estat l’aniversari número 100 de Roald Dahl, cèlebre autor de Matilda, James i el préssec gegant i Charlie i la fàbrica de xocolata (entre molts més), Jakob Schuh i Jan Lachauer (nominats a l’Oscar al Millor Curtmetratge d’animació) van decidir adaptar els seus Contes en vers per a nens perversos. Una particularíssima visió dels contes clàssics en la qual Ventafocs no vol saber res del príncep, Blancaneus fa autoestop i la Caputxeta Vermella es fa un abric amb el llop, entre d’altres perles irreverents i divertides com només Dahl sabia inventar.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/RevoltinRhymes.jpg

COMPARTIR