Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: Seré asesinado

20/06/2014

Més informació sobre “Seré asesinado”.

Aquesta setmana hi haurà passis del documental en format d’estrena-debat amb personalitats del món de l’advocació i el periodisme.

 20 de juny a les 19.30h. Cinemes Girona (Barcelona). Projecció i trobada amb el director Justin Webster, el periodista Jordi Évole i el jutge Carlos Castresana.

• 21 de juny a les 21h. Cinema Truffaut (Girona). Projecció i trobada amb el director Justin Webster i el jutge Carlos Castresana. Organitzat amb el suport de l’Il·lustre Col•legi d’Advocats de Girona (ICAG).

La pel·lícula es projectarà en 3 sessions més als Cinemes Girona de Barcelona el 26 de juny i el 3 i 10 de juliol, així com la setmana del 20 al 26 de juny al Cinema Truffaut de Girona.

Sinopsi

Seré asesinado” explica la història real i increïble d’un advocat que per iniciar una recerca de justícia va dur el seu país gairebé al caos. Una història que s’ha de veure per creure. El maig de 2009 Rodrigo Rosenberg, un advocat ric i carismàtic, va sortir a fer una passejada en bicicleta prop de casa seva a Guatemala i va ser assassinat. Un assassinat més que podria haver passat desapercebut: Guatemala té una taxa d’homicidis quatre vegades més alta que la de Mèxic, una xifra pitjor inclús que el total de morts civils a la guerra de l’Iraq. L’extraordinari d’aquest cas és que Rosenberg sabia de ben segur que moriria. Poques setmanes abans, dos dels clients de Rosenberg havien estat assassinats. Ell es va llançar de ple en una investigació que el duria a la seva mort, segons els va explicar als seus amics. Un vídeo que va gravar dies abans de la seva mort acusa el president del seu assassinat. L’acusació, viralitzada a través de YouTube, quasi aconsegueix derrocar el govern. I així comença una investigació magistral, una recerca que destaparà l’ànima de Rosenberg i l’infern de Guatemala. Un cas ple de girs i voltes inesperades que portaran a una conclusió increïble.

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/murdered_web.jpg

COMPARTIR