Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Sica’

19/05/2023

Sica‘ s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 de maig i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingut (Slate Fundin).

Notícia relacionadaEl film amb suport MEDIA ‘Sica’, de Carla Subirana, s’estrenarà mundialment a la Berlinale 2023

 

Es tracta del primer llargmetratge de ficció, escrit i dirigit per Carla Subirana. La pel·lícula va ser rodada a la Costa da Morte, a Galícia i es va presentar a la 73 edició de la Berlinale, el febrer del 2023, concretament a la secció Generation 14 Plus. El film també va competir al Festival de Màlaga i va ser el film de clausura del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest), a l’abril 2023. 

Sinopsi

La Sica (14) està obsessionada amb què el mar retorni el cos del seu pare després d’un naufragi a la Costa da Morte, Galícia. Mentre recorre els penya-segats, coneix a en Suso (15), el “Caçatemptestes, un noi estrany com ella que espera l’arribada de l’Ofèlia, la mare de totes les tempestes. La Sica investiga les circumstàncies de l’accident i s’endinsa en un viatge dolorós de descobriment. Als seus ulls, el poble mariner on ella ha crescut, marcat per la brutalitat del seu oceà i el creixent desequilibri de la Natura, ja mai tornarà a ser el que era.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/SICA_poster.jpg

COMPARTIR