Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘The snail and the whale’ (‘El cargol i la balena’)

26/02/2021

The Snail and the Whale (‘El cargol i la balena‘) s’estrena als nostres cinemes el divendres 26 de febrer de 2021 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Difusió per Televisió.

Una coproducció entre el Regne Unit i Alemanya, basada en un dels llibres escrits per l’autora britànica Julia Donaldson i il·lustrat per Axel Scheffler. 

Sinopsi

El cargol i la balena explica la història d’un jove cargol inquiet que té l’ambició de viatjar i conèixer món. La seva crida és resposta per una balena geperuda i junts s’embarquen en un viatge a través dels mars. Descobreixen terres llunyanes, muntanyes i platges paradisíaques. Un dia, la balena perd el rumb a causa d’unes llanxes sorolloses i acaba encallada a una badia aïllada. El petit cargol ha de rescatar a la seva amiga la balena. Però com s’ho farà per aconseguir-ho?Una bonica història sobre una improbable amistat que ens farà recórrer els llocs més sorprenents i màgics del món submarí.

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/MV5BNDM3OGNlNzEtMzI1YS00ZmEzLWIyOWUtMTUwYTU3NWU0YWExXkEyXkFqcGdeQXVyNTM3MDMyMDQ_._V1_.jpg

COMPARTIR