Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Thelma’

23/03/2018

Thelma, de Joachim Trier, s’estrena avui divendres 23 de març i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica, Distribució Selectiva i als Agents de Vendes.

Premiada al Festival de Sitges, i a molts d’altres festivals internacionals, i seleccionada pel seu país d’origen (Noruega) com a candidata a l’Oscar a Millor Pel·lícula de parla no anglesa, aquest drama amb tocs sobrenaturals segueix una adolescent incompresa per la seva família, que quan s’enamori d’una companya de classe, alliberarà un seguit de catastròfics poders fins llavors desconeguts per a ella.

Sinopsi

Thelma és una jove tímida que ha decidit abandonar el seu petit poble i al seu religiosa família per marxar a estudiar a la gran ciutat. A la biblioteca de la Universitat, Thelma coneix a Anja, una noia per la qual no triga a sentir una forta atracció. A mesura que aquests sentiments creixen, comencen a ocórrer successos inexplicables al seu voltant, el que portarà a Thelma a descobrir secrets del seu passat i enfrontar-se a la possibilitat que ella podria ser la causant dels desastres.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/thelma.jpg

COMPARTIR