Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Tres’

05/11/2021

Tres, s’estrena a les sales de cinema divendres 5 de novembre i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Single Project).

El film, protagontizat per Marta Nieto i Miki Esparbé, és una coproducció entre Espanya, França i Lituània i ha passat per múltiples festivals, entre els quals destaquen els de Venècia, Toronto, Sitges i Valladolid.

Sinopsi

C. és dissenyadora de so i gaudeix amb la seva feina. Passa moltes hores sola, gravant efectes de sala, wild-tracks, editant i mesclant. L’estudi és el seu darrer refugi: un lloc on postergar les avariades relacions que manté amb la seva exparella, amb la mare anciana i amb els companys de feina.

Tot i això, encara que ella encara no ho sap, C. està començant a desincronitzar-se. Com si fos una pel·lícula mal sonoritzada, el cervell ha començat a processar el so més tard que les imatges.

De cop i volta està curada, però ja no és la mateixa. La seva odissea sensorial l’ha fet madurar. Ara disposa d’una segona oportunitat i és a les mans no deixar-la escapar.

 

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/TresPoster.jpg

COMPARTIR