Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Un día más con vida’

26/10/2018

Un día más con vida (Jeszcze dzien zycia/ Another Day of Life‘) s’estrena divendres 26 d’octubre i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. 

Un día más con vida és l’adaptació cinematogràfica del llibre homònim de Ryszard Kapuscinski, de 1976, la primera de les seves obres periodístiques que no era una recopilació de reportatges més o menys extensos. El film ha passat per múltiples festivals, entre els quals destaquen les darreres edicions dels Festivals de Cannes, San Sebastián i Annecy.  

Sinopsi

Ryszard Kapuscinski arriba a Angola el 1975 quan una guerra civil assola el país. En aquells dies, el periodista polonès treballava enviant cables el més objectius i freds possibles a l’Agència Polonesa de Premsa. No obstant això, la contesa suposarà un abans i un després en la seva vida quan conegui la guerrillera Carlota i el comandant Farrusco, tot entrant en contacte amb el rostre humà de la guerra. L’experiència li farà implicar-se i sentir compassió i afinitat amb els protagonistes de la tragèdia.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_7_.jpg

COMPARTIR