Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Un sol interior’ (‘Un beau soleil intérièur’)

06/04/2018

‘Un sol interior’ (‘Un beau soleil intérièur’ s’estrena avui divendres 6 d’abril al nostre país i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica. 

Un sol interior és l’adaptació al món actual de la novel·la de Roland Barthès Fragments d’un discurs amorós. Aquesta comèdia antiromàntica de la veterana Claire Denis es va presentar i va competir a la Quinzena de Realitzadors 2017, un esdeveniment paral·lel al Festival de Cannes. Juliette Binoche va ser nominada a millor actriu als Premis EFA 2017 i als Premis César 2018 per aquest paper.  

Sinopsi

Isabelle és una artista divorciada i mare soltera que viu a París. Després de diverses relacions de resultat desastrós, vol descobrir el veritable amor. Amb filosofia i humor ocurrent, Isabelle ha de deixar enrere els seus fantasmes acumulats després de tantes decepcions i desenllaços amb l’objectiu de trobar el que fa temps que ha estat buscant: un home que la il·lusioni de veritat. Per això, haurà d’adonar-se que el que veu als homes i el que ella vol no sempre coincideixen.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster01_fr_big.jpg

COMPARTIR