Estrenes MEDIA

Estrenes MEDIA: Elena i El Irlandés

20/07/2012

Com sempre, trobareu més informació de les pel·lícules a la MFDB.

 

El Irlandés és una coproducció irlandesa i británica, dirigida per John Michael McDonagh. Protagonitzada per Brendan Gleeson i Don Cheadle, es tracta d’una comèdia sobre un policia irlandès, Boyle, flegmàtic i solitari, que es dedica a fer respectar la llei en un petit poble de la costa, i com que no hi passa mai res, dedica la major part del temps al ‘pub’ local.

El Irlandés és l’òpera prima del director, que va fer-se amb una menció especial al Festival de Cinema de Berlín del 2011. Altres premis aconseguits van ser el de millor actor per a en Brendan Gleeson al Seminci, Festival Internacional de Cinema de Valladolid, que també va ser nominat al Globus d’Or.

A més, la pel·lícula es va emportar una llista interminable de premis als IFTA, els premis nacionals irlandesos, entre els que destaquen el de millor pel·lícula i millor direcció. I el premi del públic al Sarajevo Film  Festival, celebrat aquest mateix juliol.

La porta a les nostres pantalles la distribuidora A Contracorriente Films.

Podeu veure el tràiler d’aquesta divertida pel·lícula aquí:

I de la mà de la distribuidora Golem ens arriba la cinta rusa Elena, dirigida per Andrey Zvyagintsev, premi especial del jurat a Cannes 2011, i nominada a la millor actriu als EFA.

Després de patir un infart, Vladimir decideix redactar el seu testament. Li deixarà tota la seva fortuna a la seva capritxosa filla, amb la que sempre ha mantingut una relació freda. En assabentar-se d’aquesta decisió, la seva parella, Elena s’enfonsa. Ella pensava heretar els diners per donar-lo al fill que va tenir en el seu anterior matrimoni. Elena és tímida i submisa, però, quan es veu entre l’espasa i la paret, dóna un pas endavant i elabora un pla per sortir-se amb la seva.

Produida per Non-Stop Productions, protagnitzen el film Andrey Smirnov, Nadezhda Markina  i Elena Lyadova.

Podeu veure el tràiler d’aquest drama aquí:

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/elena_noti.jpg

COMPARTIR