Estrenes MEDIA

Estrenes MEDIA: Le Skylab, Solo entre nosotros i Terraferma

27/07/2012

Podeu trobar tota la informació sobre aquestes pel·lícules a la MFDB.

A les portes del mes d’agost, els nostres cinemes s’omplen de pel·lícules europees de qualitat, com les tres que s’estrenen avui: les produccions Le Skylab, Solo entre nosotros i Terraferma.

La distribuidora Alta Films, habitual a les nostres pantalles aquest estiu, ens porta als cinemes Le Skylab, una pel·lícula que ens arriba des de França, de la directora i actriu Julie Delpy.

Aquesta comèdia ens situa al juliol del 1979, durant les vacances d’estiu, on oncles, ties, cosins i cosines es reuneixen per un cap de setmana en una casa de Bretanya per celebrar l’aniversari de l’àvia.

De la mà de la distribuidora Aquelarre Cine podrem veure la pel·lícula Croata Solo entre nosotros, que té per títol original Neka ostane medju nama. Aquesta pel·lícula, premi Europa Cinemes al millor film europeu a Karlovy Vary 2011.


La coproducció entre Croàcia, Sèrbia i Eslovènia és la onzena pel·lícula del director Rajko Grli?, qui també la ha escrit, juntament amb Ante Tomic, i ens explica una historia  sobre  les passions eròtiques i els secrets més ben guardats de la burgesia, a través les vides de dos germans a Zagreb, les seves dones, amants i fills.

I per a traslladant-nos a una illa prop de Sicilia, la distribuidora Vertigo Films ens porta Terraferma, Gran Premi del Jurat al Festival de Cinema de Venècia.

Un film d’Emanuele Crialese sobre una familia, la de’n Filippo, que s’ha dedicat tota la vida a la pesca, de la que ja no poden viure més, i a l’estiu, decideixen llogar la casa a turistes.http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/terraferma_noti.jpg

COMPARTIR