Estrenes MEDIA

Participa a la 5a edició del Sino-European Production Seminar de Bridging the Dragon

10/12/2018

Sino-European Production Seminar és una iniciativa de Bridging the Dragon i European Film Market amb el suport d‘Europa Creativa MEDIA.

Tindrà lloc el dimecres 13 de febrer de 2019 al EFM Producers Hub del Martin Gropius Bau a Berlín (Alemannya).

Més informació i inscripcions

Consistirà en una sèrie de pànels de discussió al matí i un workshop pràctic a la tarda. Durant aquest taller, els participants podran triar una taula en la qual un expert xinès respondrà preguntes i suggerirà solucions a un tema o a un cas d’estudi.

Els cineastes xinesos mostren cada vegada més interès per la indústria del cinema europeu. Estàs actualitzat en el que ha esdevingut en el mercat del cinema xinès en els darrers mesos? Entens als teus homòlegs xinesos? Et sents segur sobre els procediments relacionats amb la coproducció amb la Xina? Per tal d’estar informat sobre aquest mercat, aprofita l’oportunitat de presentar-te a aquest seminari de mercat.

El seminari s’adreça a productors europeus amb un interès provat en la Xina. Al voltant de 60 productors europeus seran seleccionats. Serà un avantatge tenir un projecte relacionat adjunt però no és un requisit imprescindible. 

Presenta la teva sol·licitud des del següent enllaç

La data límit per inscriure-s’hi finalitza el 14 de desembre de 2018. La selecció s’anunciarà a mitjans de gener de 2019. 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/bridgingweb.jpg

COMPARTIR