Acte de presentació del programa Europa Creativa a Catalunya

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, organitzen un acte de presentació del programa Europa Creativa el proper divendres 24 de gener de 2014, de 9h a 14h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (C/Valldonzella, 12. Barcelona). Atenció: nova ubicació!

En aquest acte es presentaran les noves línies del Programa Europa Creativa: concretament els subprogrames MEDIA i CULTURA.

Està adreçat a empreses, entitats, institucions i equipaments públics i privats del sector cultural i creatiu que tinguin projectes susceptibles de rebre suport financer de la UE a través del programa Europa Creativa.

PROGRAMA DE LA JORNADA

9.00 – 9.15.

Obertura de portes i control d’assistència.

9.15 – 9.45.

Benvinguda institucional a càrrec de Jordi Sellas, Director General de Creació i Empreses Culturals, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Begoña Cerro, Coordinadora de l’oficina Europa Creativa a Espanya i Subdirectora General de Cooperació Cultural amb les Comunitats Autònomes (Secretaria d’Estat de Cultura. Ministeri d’Educació, Cultura i Esport).

9.45.- 10.00.

Presentació del programa Europa Creativa a càrrec de Begoña Cerro.

Presentació del Subprograma MEDIA:

10.00 – 11.00.

Presentació de les noves línies a càrrec d'Àlex Navarro, Coordinador en funcions de l'oficina Europa Creativa – MEDIA a Catalunya i Coordinador de l’Àrea de Mercats de l’ICEC.

11.00 – 11.30.

Precs i preguntes.

Presentació del Subprograma CULTURA:

12.00 – 12.15.

Control d’assistència.

12.15 – 13.30.

Introducció i presentació de les noves línies a càrrec d'Augusto Paramio, Responsable de l’oficina Europa Creativa – Cultura a Espanya (Secretaria d’Estat de Cultura. Ministeri d’Educació, Cultura i Esport).

13.30 – 14.00.

Precs i preguntes.

L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia (fins a completar aforament).

Caldrà formalitzar la inscripció per separat en funció del bloc al qual es vulgui assistir (MEDIA o CULTURA). En cas que estigueu interessats en assistir als dos blocs serà necessari inscriure’s a ambdós. Si no indiqueu cap bloc no us podeu assegurar la plaça. La inscripció es formalitzarà per a cada bloc a través d’aquest enllaç.

La sessió es desenvoluparà en català i castellà.  No hi haurà servei de traducció simultània.

Pots seguir els comentaris de la jornada a Twitter amb el hashtag #creativeeuropedeskcat.

15/1/2014

L’acte de presentació del programa Europa Creativa tindrà lloc divendres 24 de gener, de 9h a 14h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (C/Valldonzella, 12. Barcelona).

Aforament limitat. Inscripcions a través d’aquest enllaç.