Notícies

La plataforma Crew United s’expandeix per Europa

13/06/2023

Crew United, la plataforma digital amb suport d’Europa Creativa MEDIA, que connecta cineastes d’arreu d’Europa, és ara també present per primera vegada a EspanyaItàliaGrèciaRomania i Lituània

Aquesta esperada expansió marca una fita important en la missió de l’empresa de fomentar la col·laboració i les aliances entre les indústries audiovisuals europees. Les noves versions de la plataforma —en castellàitaliàgrecromanès i lituà— s’uniran a les ja existents en alemanyfrancèspolonès i anglès. El desenvolupament europeu de Crew United compta una vegada més amb el suport d’Europa Creativa MEDIA

Crew United fa més de 27 anys que lidera la creació d’una comunitat europea de cineastes, amb una plataforma que possibilita els professionals de la indústria audiovisual:

“Estem emocionats amb el llançament de Crew United a Espanya, Itàlia, Grècia, Romania i Lituània perquè constitueix un pas més cap al nostre objectiu d’enfortir la indústria cinematogràfica a Europa i connectar els seus cineastes”, afirma Oliver Zenglein, cofundador i director general de Crew United. “El nostre propòsit és crear una indústria cinematogràfica més diversa, transparent i inclusiva, tot abordant alguns creixents desafiaments com són la sostenibilitat ecològica i la consciència social, les condicions de treball, l’escassetat de tècnics qualificats i l’impacte de la IA a través de la mediació a l’àmbit internacional”.

El llançament a cada país comptarà amb el suport d’un equip de professionals de les indústries cinematogràfiques locals. Aquests equips establiran aliances amb organitzacions, associacions i film commissions, tot garantint un enfocament adaptat i col·laboratiu per abordar les necessitats i reptes específics de cada mercat.

“Amb l’auge de les plataformes de streaming, Espanya ha experimentat un boom de producció. Les importants inversions del Govern espanyol al sector audiovisual subratllen el seu compromís de donar suport al creixement de la indústria. En unir-se a Crew United, Espanya pot establir contactes de qualitat dels que abans no tenia, tot facilitant la col·laboració entre professionals i fomentant l’organització i estructuració de tota la indústria”, apunta l’editora de Crew United EspanyaOlivia Rogalla de Macedo.

“Connectem les persones professionals de la indústria perquè juntes facin grans pel·lícules, però també perquè estiguin més organitzades, siguin més fortes, coneguin els drets i estiguin informades”, afegeix Irena Gruca-Rozbicka, coordinadora de l’expansió europea de Crew United. “En crear Crew United Europe responem a les creixents necessitats de la indústria audiovisual, però sobretot ens guia la nostra responsabilitat de cuidar-la i apostar per un desenvolupament sostenible”.

Amb més de 44.000 membres actius a Crew United, s’espera que l’expansió als nous països augmenti substancialment el nombre d’inscripcions i reforci aquesta gran xarxa europea de cineastes. El llançament de Crew United a Espanya, Itàlia, Grècia, Romania i Lituània és de vital importància per a les indústries audiovisuals locals. Per primera vegada, es podrà recórrer a una font d’informació actualitzada i verificada sobre l’experiència i les qualificacions dels professionals de la indústria audiovisual agrupada en un únic lloc. L’expansió de la plataforma ha de fomentar un entorn de rodatge més eficaç, organitzat i transparent.

Crew United funciona amb un model “freemium”, basat tant en subscripcions gratuïtes com en comptes de pagament amb funcionalitats extra. Oferim a tots els cineastes dels nous països una subscripció Premium gratuïta d’un any i assessorament sobre com utilitzar la plataforma per al seu desenvolupament professional i empresarial.

Sobre Crew United:

Crew United és una plataforma digital amb oficina a Munic (Alemanya) que connecta cineastes d’arreu d’Europa. Al llarg de 27 anys, Crew United ha proporcionat un espai perquè els i les professionals darrere i davant de la càmera mostrin la seva feina, trobin oportunitats laborals i col·laborin entre ells i elles. Guiats per un compromís amb l’equitat, la igualtat, la sostenibilitat, la transparència, la diversitat i la tolerància, Crew United pretén empoderar els i les cineastes i millorar les condicions de treball a la indústria cinematogràfica.

COMPARTIR

MÉS NOTÍCIES

21/05/2024
‘MEDIA al Maldà’ us convida a la projecció de ‘Mamífera’, amb la presència de la directora
El proper dijous 30 de maig, des d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i en el marc de la segona temporada del cicle ‘MEDIA al Maldà‘, us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d’Europa Creativa MEDIA 'Mamífera', de Liliana Torres, al Cinema Maldà de Barcelona.
21/05/2024
ACE presenta a Cannes la 5a edició d’A Season of Classic Films: projeccions de clàssics europeus
ACE (Association des Cinémathèques Européennes) va presentar, el passat 20 de maig, durant el 77è Festival de Cannes, els detalls de la 5a edició d’A Season of Classic Films.
17/05/2024
Dok Lepizig obre la inscripció de projectes documentals al Doc Co-Pro Market 2024
La 67a edició de DOK Leipzig, el Festival internacional de llargmetratges documentals i pel·lícules d’animació ha obert la convocatòria de la 20a edició del DOK Co-Pro Market, l’esdeveniment de cofinançament i networking, que es durà a terme el 28 i el 29 d’octubre de 2024. La data límit per enviar-hi projectes és el 15 de juliol de 2024. 
16/05/2024
Erich Pommer Institut obre la convocatòria de Series’ Women 2024-2025
Erich Pommer Institut ha obert les inscripcions de la quarta edició del programa Series’ Women, que es durà a terme en línia i presencial de novembre de 2024 a març de 2025. La data límit per inscriure-s'hi és el 16 de setembre de 2024.
16/05/2024
La 37a edició dels European Film Awards obre el termini de presentació de llargmetratges
La 37a edició del European Film Awards, que enguany es duran a terme a Lucerna (Suïssa) el 7 de desembre, ha obert el termini de presentació de llargmetratges fins al proper 31 de maig.
16/05/2024
Sessió en línia per a productors/es sobre les necessitats dels compradors internacionals
L'oficina MEDIA d'Itàlia (Roma) organitza un workshop en línia per a productors/es titulat “Servicing: what's new? The needs of international buyers".
15/05/2024
APostLab obre les inscripcions del taller anual de postproducció 2024
La propera edició del taller Annual Workshop d'APostLab es durà a terme a Halle, Alemanya, del 22 al 27 d'octubre de 2024. La data límit per inscriure-s'hi és el 31 de juliol de 2024.
14/05/2024
Sessió informativa sobre la convocatòria MEDIA European Film Sales 2024
El proper dimecres 5 de juny de 2024, l'EACEA (Agència Executiva Europea d’Educació i Cultura) organitza una sessió informativa en línia sobre la convocatòria Europa Creativa MEDIA European Film Sales 2024, el termini de la qual és el 20 de juny.
14/05/2024
EAVE Marketing Workshop 2024 obre la convocatòria
EAVE Marketing Workshop 2024, una iniciativa d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs en col·laboració amb Film Fund Luxembourg i el suport d’Europa Creativa MEDIA, té oberta la convocatòria fins al proper 7 de juny. 
13/05/2024
Els films MEDIA ‘Robot Dreams’ i ‘El sueño de la sultana’, guardonats als Premis Quirino de l’animació iberoamericana
La pel·lícula d'animació amb suport MEDIA Robot Dreams, dirigida per Pablo Berger i produïda per l’empresa catalana Arcadia Motion Pictures i la basca Lokiz Films, ha estat doblement guardonada a la 7a edició dels Premis Quirino de l'Animació Iberoamericana.

Content

European Slate Development
(CREA-MEDIA-2024-DEVSLATE)

Termini: 13/des/2023

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

Fostering European media talents and skills
(CREA-MEDIA-2022-TRAINING)

Termini: 04/mai/2022

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Altres

Music Moves Europe
(CREA-CULT-2022-MME)

Termini: 12/gen/2023

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Content

TV and online content
(CREA-MEDIA-2024-TVONLINE)

1r Termini: 07/des/2023
2n Termini: 14/05/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Content

European Co-development
(CREA-MEDIA-2024-CODEV)

Termini: 06/mar/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Content

European mini-slate development
(CREA-MEDIA-2024-DEVMINISLATE)

Termini: 10/set/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Content

Video Games and Immersive content development
(CREA-MEDIA-2024-DEVVGIM)

Termini: 24/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

European Film Distribution
(CREA-MEDIA-2024-FILMDIST)

Termini: 25/abr/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

European Film Sales
(CREA-MEDIA-2024-FILMSALES)

Termini: 20/jun/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

Innovative tools and business models
(CREA-MEDIA-2024-INNOVBUSMOD)

Termini: 25/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

Markets & Networking
(CREA-MEDIA-2024-MARKETNET)

Termini: 18/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Business

MEDIA 360°
(CREA-MEDIA-2022-MEDIA360)

Termini: 12/abr/2022

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Audience

Films on the Move
(CREA-MEDIA-2024-FILMOVE)

1r Termini: 14/mar/2024
2n Termini: 18/07/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Audience

European VOD Networks and Operators
(CREA-MEDIA-2024-VODNET)

Termini: 09/abr/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Audience

Networks of European Festivals
(CREA-MEDIA-2024-FESTNET)

Termini: 11/abr/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Audience

Networks of European Cinemas
(CREA-MEDIA-2024-CINNET)

Termini: 16/jul/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Audience

Audience Development and Film Education
(CREA-MEDIA-2023-AUDFILMEDU)

Termini: 30/mar/2023

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cross-Sectorial

Innovation Lab
(CREA-CROSS-2024-INNOVLAB)

Termini: 25/abr/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cross-Sectorial

NEWS - Media literacy
(CREA-CROSS-2024-MEDIALITERACY)

Termini: 07/mar/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cross-Sectorial

NEWS - Journalism Partnerships – Collaborations
(CREA-CROSS-2024-JOURPART-COLLABORATIONS)

Termini: 14/feb/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cross-Sectorial

NEWS - Journalism Partnerships – Pluralism
(CREA-CROSS-2024-JOURPART-PLURALISM)

Termini: 14/feb/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Projectes de Cooperació Europea a petita escala
(CREA-CULT-2024-COOP-1)

Termini: 23/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Projectes de Cooperació Europea a Escala Mitjana
(CREA-CULT-2024-COOP-2)

Termini: 23/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Plataformes europees per a la promoció d’artistes emergents
(CREA-CULT-2024-PLAT)

Termini: 31/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Xarxes europees d’organitzacions culturals i creatives
(CREA-CULT-2024-NET)

Termini: 07/mar/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Entitats Culturals Paneuropees
(CREA-CULT-2024-PECE)

Termini: 31/gen/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...

Cultura

Circulació d’obres literàries europees
(CREA-CULT-2024-LIT)

Termini: 16/abr/2024

No hi ha convocatories d'aquesta categoria...