#EuropeCalls Europa Creativa MEDIA - Convocatòria de suport al desenvolupament de projectes - Single Project

Aquesta sessió #EuropeCalls incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de projectes del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, que es publicarà properament, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior. L’acte tindrà lloc el proper divendres 18 de setembre de 9:45h a 12:30h, a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7, Barcelona). 

Descarregueu aquí la presentació de la jornada:

#EuropeCalls Europa Creativa MEDIA - Desenvolupament de Projectes Individuals

Aquí podeu veure els vídeos de la jornada:

Introducció a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya, i cas de bona pràctica a càrrec de Marieke van den Bersselaar de Polar Star Films.

Presentació de la nova línia de suport al Desenvolupament Projectes (projectes individuals), tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior, a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

Segona part de la presentació de la nova línia de suport al Desenvolupament Projectes (projectes individuals), tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior, a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

Desenvolupament/Producció, Animació, Documental, Suport als productors, Ficció, Workshop, Desenvolupament de projectes (Single Action i Slate Funding)
18 de setembre

Més informació.